Student vs Teacher

Cole Graham, student vs. Kylene Hatton, math teacher

1. Which animal can be found on the Porsche badge?

Graham: Horse

Hatton: Horse 

Answer: Horse

They’ve spent some time around the stables (and really expensive cars)

 

2. How many main friends are there on the show “Friends?”

Graham: 5

Hatton: 6

Answer: 6

Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler, and that other guy, right? 

 

3. Which country invented ice cream?

Graham: Italy

Hatton: America

Answer: China

Maybe they’re lactose intolerant?

 

4. Dump, floater and wipe are terms used in which team sport?

Graham: Waterpolo

Hatton: Lacrosse

Answer: Volleyball

Way out of bounds 

 

5. What year did NPHS open?

Graham: 1967

Hatton: 1970

Answer: 1967

Graham knows his Panther history!

 

6. In what cartoon city do the Simpsons live?

Graham: Springfield

Hatton: Springfield

Correct answer: Springfield

“Doh!” – Homer Simpson 

 

7. How many elements are there on the periodic table?

Graham: 115

Hatton: 98

Answer: 118

The chemistry teachers may be getting some new students 

 

8. Thanksgiving occurs on which Thursday of every November?

Graham: third

Hatton: fourth 

Answer: fourth

Graham won’t be getting any turkey this year. Hatton wins 4-3!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.